GastouderopvangOpvang
Logo AnneroosLogo Anneroos
Anneroos... Rust, Transparantie en Aandacht
zijn woorden die ons goed beschrijven.

Vaste en incidentele opvang

Vaste opvang

Dagopvang
Anneroos biedt dagopvang van maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:15 uur. We bieden dagopvang vanaf 2 dagen per week tot en met 5 dagen per week. 

Naast dagopvang is halve dagopvang mogelijk op woensdag en vrijdag van 07:30 – 12:45 uur of van 12:45 - 18:15 uur. 

Peuterspeelochtend
Aanvullend op dagopvang is uw 2-jarige of 3-jarige welkom voor een speelochtend op Anneroos. Deze bieden wij op woensdag- en vrijdagochend van 9:00 - 11:30 uur.

 

Incidentele opvang

Extra opvang
Op basis van beschikbaarheid bieden wij een extra opvangdag (7:30 - 18:15 uur,) een extra opvangochtend (07:30 – 12:45 uur) of een extra opvangmiddag (12:45 - 18:15 uur.)

Papmam uurtje
Soms heeft u maar voor enkele uurtjes extra opvang nodig. Voor deze situaties biedt Anneroos de mogelijkheid om uw kind op woensdag en vrijdag voor één of meerdere uren bij ons te laten spelen, terwijl u in alle rust uw zaken afhandelt. Uw kind neemt deel aan activiteiten die voor die dag zijn gepland. Daarom proberen we uw kind te plaatsen in de groep die past bij zijn of haar leeftijd.

 

Tarieven

Leer meer over onze tarieven

Contractperiode

Een contract voor een plaats in de kinderdagopvang loopt standaard tot aan de 4de verjaardag van uw kind. Voorziet u een andere einddatum bij aanvang van het contract, dan kan dat op dat moment worden vastgelegd. Een tussentijdse beëindiging van het contract is natuurlijk altijd mogelijk, in dat geval geldt een opzegtermijn van één maand voor beide partijen.

 

Wijzigen of ruilen

Structureel
Structurele wijzigingen kunnen bestaan uit:
- verandering van opvangdag, bijvoorbeeld van maandag en donderdag naar dinsdag en donderdag.
- verhoging of verlaging van aantal opvangdagen, bijvoorbeeld van 2 naar 3 of van 3 naar 2 opvangdagen.

In geval van een structurele verandering wordt een contractswijziging doorgevoerd. Voor een contractwijziging rekenen wij administratiekosten.  

Incidenteel
Het is mogelijk een opvangdag incidenteel te ruilen naar een andere dag. Onder voorbehoud dat er op die dag een plek beschikbaar is voor uw kind.

 

Lees meer over ons
Terug naar boven
Menu

Stuur ons een bericht
of bel ons direct

030 2541776
Created by Clic