GastouderopvangOpvang
Logo AnneroosLogo Anneroos
Anneroos... Rust, Transparantie en Aandacht
zijn woorden die ons goed beschrijven.

Tarieven en facturatie

Tarieven 2024

Het uurtarief alleen is niet indicatief voor uw netto kosten kinderopvang. Ook het aantal openingsuren per dag en het aantal openingsweken per jaar hebben invloed op uw netto kosten. Kijk op de Tabel toetsingsinkomen kinderopvangtoeslag 2024 of maak een proefberekening om te ontdekken op hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt rekenen.

Wanneer u (tijdelijk) stopt met werken heeft u nog 3 maanden recht op kinderopvangtoeslag.

 

Maandelijkse factuur

Wij factureren maandelijks, voorafgaand aan de opvang, het maandtarief en eventueel extra afgenomen dagdelen. Uiterlijk op de 15de van de kalendermaand ontvangt u van ons een factuur. Wanneer u vragen heeft of het niet eens bent met een factuur, neemt u contact op met onze administratie. Correcties kunnen binnen enkele dagen worden verwerkt. Uw factuur moet uiterlijk op de 25ste van de kalendermaand voldaan zijn.

Facturatie papmam-uurtje

Het speeluurtje is inclusief verzorging, luiers, drinken en een tussendoortje. Op Anneroos nemen alle kinderen deel aan de maaltijden. Als uw kind op 9:00 uur en/of om 11:30 uur bij ons is, eet die automatisch een fruithap of warme maaltijd met ons mee. Die kosten brengen wij in rekening. 

Afrekening gebeurt op basis van de tijd dat uw kind bij ons speelt. De tijd wordt bepaald door de brengtijd en de ophaaltijd.

Lees meer over ons
Terug naar boven
Menu

Stuur ons een bericht
of bel ons direct

030 2541776
Created by Clic