GastouderopvangOpvang
Logo AnneroosLogo Anneroos
Wij bieden kinderen speelgoed met een open karakter. Dit nodigt kinderen uit het uit te proberen. Zo ontwikkelen ze vaardigheden die ze de rest van hun leven zullen gebruiken.

Kindplaatsen

Anneroos kinderopvang heeft 41 kindplaatsen verdeeld over 3 horizontale stamgroepen:
- de Groene Vlinder is onze babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar;
- de Oranje Vlinder is onze baby-dreumesgroep voor kinderen van 0 tot 3 jaar; en
- de Blauwe Vlinder is onze peutergroep voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

 

Stamgroep

Een kind wordt ingedeeld in een vaste groep: de stamgroep. Elke stamgroep heeft in principe een vaste groep kinderen, een vaste groepsleiding en een eigen ruimte. Elk kind heeft 'vaste gezichten': dat zijn de leidsters die aanwezig zijn op de dagen dat uw kind op Anneroos is. Elk kind heeft ook een mentor. De mentor volgt de ontwikkeling van uw kind en is hierin het aanspreekpunt voor ouders.

De stamgroepruimte is ingericht met materialen die specifiek passen bij die leeftijdsgroep. Onze leidsters zijn professionele pedagogisch werkers die gericht zijn op kinderen en zich dienstbaar opstellen in het verzorgen en stimuleren van uw kind.

Verhouding leidster:kind

Het aantal leidsters dat per dag op de groep werkt, is afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen. De juiste verhouding wordt berekend met het rekenprogramma dat door het ministerie van SZW beschikbaar is gesteld. Deze vind u hier: www.1ratio.nl

 

Lees meer over ons
Terug naar boven
Menu

Stuur ons een bericht
of bel ons direct

030 2541776
Created by Clic